2015. július 24., péntek

Beauteque szépség csomag - 2015 július

Ismét eltelt egy hónap és megjött az éppen aktuális Beauteque csomagocskám, aki többet szeretne tudni a csomagról az itt elolvashatja. 

Mint már megszokhattuk, minden hónapnak van egy témája, ami köré a csomag tartalma felépül. Ebben a hónapban a "Picnic of Pretty" volt a téma, ehhez kaptunk egy helyes kis kockás neszesszert és 6 terméket. 

                          

Először szeretnék pár szót írni  magáról a neszesszerről, egyszerűen nem hiszem el, mennyire tuti. Ismét nem anyagból készült, hanem műanyagból és olyan a szövése, hogy abszolút átengedi a levegőt. A nagysága olyan, hogy a fenti termékek mindegyike simán belefért, se nem túl nagy, se nem túl kicsi, pont jó. A kidolgozása meg tényleg azt kell mondjam, hogy szuper teljesen egyben van. Na ennyi ömlengés erről elég is :)

                           
                           


1, Golden Monkey Glamour Lip 3-Step Kit - 2.30$ (e-bay 3,91$ itt)

Ez egy 3 lépéses ajakregeneráló szett. Hámlaszt, hidratál és táplál. Csodaszép ajkakat ígérve, szerintem a téli időszakban ez nagyon hasznos lehet, de valószínűleg nem fogok addig várni vele. :)

                           


2. Secret Key Aloe Soothing Moist Toner - 10.79$  (ebay - 9,76$ itt)

Ez egy aloés nyugtató tonic, ami használható pl. napozás után a bőr megnyugtatására, de állítólag szabályozza a bőr nedvességtartamát is, így smink alapozásnak is tökéletes, mert nem nehéz és könnyű rá dolgozni és szabályozza a faggyútermelést is, ami vegyes bőrtípusnál mint amilyen az enyém is szuper. Hmm, nem hangzik rosszul, alapvetően szeretem az Aloe Verás termékeket, úgyhogy ki fogom próbálni az biztos. 

                             

3. Etude Hous Milk Talk Body Wash in Strawberry - 12.00$ (ebay - 10.78$ itt)

Ez egy tusfürdő a leírását helyesen elbaltázták, mert valami maszk leírás van a papíron :) De attól függetlenül nagyon fincsi termék. Ez volt az egyik amit lehetett választani, én a gyümölcsösre mentem rá és a megszokott friss eperillatú terméket kaptam. Olyan illata van, mint a joghurtnak. Elvileg tej proteint tartalmaz, ami ápolja és hidratálja a bőrt, már zuhanyzás közben is. Ilyenkor nyáron különösen szeretem az ilyen típusú tusfürdőket, amik már eleve hidratálnak is. Egy biztos, nem fogom újravenni a terméket, mert a 200 ml-es kiszereléshez képest borsos ára van, de örülök neki, hogy kipróbálhatom. 
                             

4. Jeju Hallabong Energy Peeling & Pack Mini - 10$ - nincs ebayen

Három fajta maszk - peeling, energetizáló és pórusösszehúzó. Egy régebbi Memebox-ban már kaptam Jeju Hallabong terméket és imádom, az egy könnyű kis szérum volt telistele mindenféle vitaminnal, olyan, mintha egy vitaminsalátát tennél az arcodra és a bőröm is imádja. Ezekről a maszkokról és hatásairól itt olvashattok bővebben.  Ha csak félig olyan jók, mint az előző termék amit megismertem tőlük, már megérte :)

                          

5. Beauteque Blending Brush - 15.00 $ - nincs ebayen

Igen - igen, itt nem csak kencéket kapunk, hanem néha pl. ecsetet is ez egy alapozóecset, nagyon jó minőségűnek tűnik, aztán majd használat közben meglátjuk. 
                           

6. TonyMoly Crystal Blusher In Pleasure Peach - 9.05$ (ebay - 4,97$ itt)

Ez volt a másik termék, amit kiválaszthattunk, egy barackszínűt választottam, nagyon szépen pigmentált, de csak olyannak ajánlom, aki szereti, ha egy pirosító csillog, mert ez bizony csillog rendesen köszönhetően a rengeteg csillámnak ami benne van. 

                            

                           


Összességében ismét egy jól használható csomag, minden van benne ami kell. A tartalma 59$. Azon gondolkodtam, hogy most megszüntetem az előfizetésem, mert egy csomó motyóm van amit el is kéne használni, DE akkor megkaptam a következő választást és megláttam ezt:


Ezt a neszesszert nem bírom otthagyni, úgyhogy jön az augusztusi beszámoló is nemsokára :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése