2016. január 4., hétfő

2016 - Könyvajánló #1

Boldog Új Évet Mindenkinek! :)


Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek és mindenki újult erővel nézz szembe 2016 kihívásainak. Ezekhez a kihívásokhoz szeretnék nektek egy jó kis könyvet ajánlani. 2015-ben egy nagyon jó barátom ismertetett meg ezzel a könyvvel, de mivel akkor már az év közepe felé jártunk nem láttam értelmét, hogy megvegyem, de most az első dolgom volt, hogy beszerezzem 2016-os évre vonatkozót. Mi is ez a könyv? 

Ez a Csillagleső - 2016


A tavalyi évben sokat foglalkoztam az asztrológiával, a hatásaival és nagyon megfogott a téma. Ez a könyv nem egy horoszkóp, nem azt mondja meg, hogy te mint adott csillagjegy szülöttje mit tegyél vagy ne tegyél, hanem napi szinten leírja, hogy milyen hatások erősebbek az adott napon, mik a lehetőségek. 

Ezt a könyvet nem úgy kell olvasni, hogy na akkor elolvasom mi lesz ma, ezt használni kell. Nem is mindennap, hanem időnként amikor történik veled valami és nem igazán érted, vagy pont ellenkezőleg egy nagyon jó dolog van alakulóban. Ekkor érdemes a kezedbe venni ezt a könyvet és megnézni, milyen folyamatok voltak aznap hatással rád, illetve az elmúlt napokban. Segít megérteni bizonyos dolgokat és irányt is mutat. Akit kicsit is érdekel az asztrológia annak kötelező darab. 

A szerző idén arra is gondolt, hogy úgy használhasd a könyvet mint egy naplót, jegyzeteket írhatsz az adott nap mellé, leírhatod a saját tapasztalataidat így még jobban nyomon követheted a változásokat. 

Titeket érdekel az asztrológia mint tudomány? Hisztek benne?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése