2015. szeptember 14., hétfő

Beauteque szépség csomag - 2015 augusztus

Azt írtam nektek, hogy ezt a csomagot nem fogom megkapni, mert nem akarom. Nos sikerült elbénáznom és véletlenül megrendeltem. Úgy van, hogyha előző hónap közepéig nem mondod le a feliratkozást, akkor automatikusan levonják és az már a következő havi. Én valamiért abban a hiszemben voltam, hogy amit az adott hónapban levonnak az az. Na mindegy elbénáztam ez van. :) 

Ez a csomag egyébként egyáltalán nem tetszett és sajnos ezen az se változtatott, hogy megkaptam :(, de azért megmutatom nektek. A legfőbb problémám ezekkel a csomagokkal, hogy bár a Memeboxnál már megszoktam, hogy felüláraznak, itt ez a felülárazás, hmmm enyhén szólva is túlzó. De lássuk mit rejtett a csomag.

A neszesszer, mint mindig most is nagyon cuki és most bele is fért minden, úgyhogy ebben semmi hiba nem volt.





1, Holika Holika Wonder Drawing No Smudge Liquid Eyeliner - 13,50 $ (ebayen itt - 6,28$ )

Ez egy folyékony szemhéjtus az applikátora szép vékony, de igazából semmi extra. Elvileg gyorsan szárad és könnyen eltávolítható. Menetközben kipróbáltam, még én is tudtam vele vállalható tusvonalat húzni, pedig ez a gyengém, magyarul béna vagyok :) Úgyhogy jó kis termék, a lemosása azért kihívás, nekem sminklemosóval jött csak le, sima micellás víz nem hozta le :)



2. Hanaka V Line Chin Patch - $3.80 - nincs ebayen

Ez egyike azoknak a vicces termékeknek amiket az ebayen látva nagyon szoktam nevetni. Nos ez a tokánkat  és az állunkat hívatott feszesebbé tenni. A fülünkre kell tenni a maszkot 20-30 percig hatni hagyni és elmondása szerint rugalmasabb lesz a bőrünk. Szkeptikus vagyok, de kipróbálom :)


3. PureDerm Hair Mask - Honey - 6,95$ - ebayen itt - 6,99$ - kivételesen nem áraztak felül :)

Ez egy hajpakolás, ami elég szép összetevőket tartalmaz méz, mandulaolaj, olíva olaj és más hidratáló anyagok. A mézes pakolást rátesszük a hajunkra, ráhúzunk valami sapit és 20-30 perc múlva lemossuk. A könnyen zsírosodó hajam miatt nem igazán kedvelem a pakolásokat, de lehet, hogy teszek vele egy próbát, meglátom.


4. Best Wish Palis Facial Oil Blotting Paper - 5$ - ebayen nem találtam

Ezek mattító lapocskák, a csomagolás mellett itt sem tudok elmenni, egy helyes kis medált kapunk a lapocskáink mellé, nekem az Eiffel torony jutott :) Egyébként elvileg azt tudja ami a dolga, felszívja a zsiradékot az arcunkról, anélkül, hogy kárt okozna a sminkünkben. Már régóta szerettem volna kipróbálni ezt a fajta terméket, úgyhogy most itt az alkalom :)


5. TheSaem Perfection Concealer Tip Cover - 8,5$ - ebayen itt - 5,70$

Ez egy korrektor, nekem a light beige jutott ami bár világos, de a szemem alá tökéletes. Amit ígér, jó fedést, UV védelmet, hidratálást, világosító hatás. Bár van egy bevált korrektorom, de adok neki esélyt. Az applikátora és a textúrája jó, úgyhogy majd tesztelem.


6. Mizon All in One Snail Cream - 25 $ - ebayen itt - 10,49$

Kezdjük az árral, ebből van egy teljes kiszerelésű termék ami 75 ml, na még az se kerül ennyibe, ez egy utazó méretű termék 35 ml. Itt kicsit elnagyolt az árazás. Ami a terméket illeti, kicsit félve fogom kipróbálni, mert nekem van egy Mizon szemránckrémem, amit nem igazán szeretek, mert felpüffed tőle a szemem alatti rész, na mindegy, reméljük, hogy ez jó lesz.


Amit pedig ígér az nem semmi:


6. PureDerm Clean and Fresh Peeling Gel 8,5$ - ebay itt - 5.90$

Nagyon jó csomagolása van, olyan mint egy utántöltő, visszazárható kupakkal. Ez valami olyasmi, mint a Baviphatnak az őszibarackos peelingje. Ez egy hámlasztó, ami alma, citrom és narancs kivonatot tartalmaz és ennek segítségével távolítja el az elhalt hámsejteket az arcunkról. Alapvetően szeretem az ilyen típusú termékeket, de még nem próbáltam, lehet csinálok majd egy összehasonlítást. :)




7. Hanaka Black Rose Acne Fighting Mask 

Itt nincs ár, mert ezt ajándékba tették be a csomagba. Ez egy pórustisztító maszk, gyönyörű feketében pompázunk majd, ha felkenjük :)


Nektek, hogy tetszett ez a csomag, megérte a bénázásomat szerintetek?



4 megjegyzés:

  1. Összességében nem rosszak a termékek. :) Persze nem tudom mindez mennyibe került, de nem rossz. Mondjuk magamtól nem vettem volna meg ezeket a termékeket, de néha jó ilyeneket kipróbálni, mert lehet köztük találja meg az ember lány a tökéletest :)
    A toka bőr rugalmasítón nagyon jót nevettem :) Majd mesélj..... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 32$ postaköltséggel együtt, valóban nem rosszak a termékek, de nem vágytam rájuk, toka viszonylatában egy tokaeltüntetőnek jobban örültem volna, de majd mesélek természetesen :)

      Törlés
  2. Egyébként nekem nagyon tetszik ez a csomag. A toka maszkra irtó kíváncsi vagyok. Fogsz róla írni?

    VálaszTörlés