2015. július 10., péntek

Pixibag Július 2015

Mint tudjátok nagy Pixibag rajongó vagyok, nagyon izgatottan vártam a júliusi kiadást, nos nem csalódtam. Persze van olyan termèk benne aminek kevésbè örültem, de azért volt jópár olyan is amelyiknek nagyon :) Előszöris egy helyes kis hátizsákban èrkeztek a dolgok.


Na kezdjünk is bele, íme a csomag teljes tartalma:


1. Dr. Kelem Sunsave balzsam napozás után

Ez egy bőrnyugtató hűsítő, regeneráló balzsam. Gyulladáscsökkentő, antiirritáns kamilla- és gyömbérkivonatot, hámregeneráló allantoint és hűsítő mentolt tartalmaz. Jövőhéten tesztelem :)


2. Aussie Miracle Beach Waves 

Elvileg ettől a spraytől úgy fog kinézni a hajunk, mintha most jönnénk a tengerpartról - kétféle sót is tartalmaz. Na majd meglátjuk



3. Vöslauer ízesített ásványvíz 2 dl. 

Még nem ittam ilyet, de alapvetően szeretem a grapefruitot úgyhogy rossz nem lehet, bár ez a 2 dl pont arra jó, hogy szomjasabb legyek tőle :)


4. Borotalco spray

Én még nem hallottam erről a márkáról, de meglepően tiszta illata van, nincs benne alkohol és elvileg 48 órán keresztül hat. Megnéztem az árát, alapvetően pont a duplájába kerül, mint a normál izzadásgátló dezodor. Kipróbálom, elsőre nem mondok rögtön nemet. :)

5. Caosept kéz-és bőrfertőtlenítő gél

Mint kisgyerekes anyuka, nálam ez alapdarab a táskában, úgyhogy örülök neki nagyon.

6. Signal optikailag azonnal fehérítő fogkrém

Én hadilábon állok ezekkel a fogkrémekkel és többnyire gyógynövényeset használok a fogínyem miatt, vagy olyat ami ténylegesen fehérít. 


7. Kneipp aromás tusfürdő

Jó a kiszerelés, de az illatával hadilábon állok, nekem túl gyógynövényes, de kipróbálom


8. Nina Ricci Les Dlices de Nina Limited Edition

Cuki cukorkaként kaptunk egy Nina Ricci illatmintát, engem már a csomagolása megvett, de az illata az valami mennyei, imádom és kell nekem :) Úgyis most akartam parfümöt venni :)



9. és végül a Rossetti bizsutól kaptunk egy fejkendőt hozzá illő hajgumikkal. Szerintem cuki


Összességében jó kis csomag minden használható benne, egyetlenegy dolog volt ami nekem nem tetszett annyira, hogy a pixibag alapvetően a teljes kiszerelésű dolgok csomagja, most egy kicsit egy pixibox-pixibag keveréket kaptunk, de betudom a fesztiválos kiadásnak. Nektek, hogy tetszett?













2 megjegyzés:

  1. Én meg akartam rendelni...aztán mégse tettem...és ahogy megnéztem több helyen is a termékeket, nem bántam meg...
    Rövid, nagyon szépen göndörödő (jaj de utálom...hülyén néz ki, meg sehogy se áll...xD) hajam van, szóval a hajas cuccok egyből kilőtték...
    A dezodor mondjuk érdekes, de a többi számomra nem lett volna kihasználható...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek, a hajas dolgok nekem se túl kihasználhatóak, de a többi abszolút. De megértem, hogy fenntartásaid voltak vele szemben :)

      Törlés