2015. december 18., péntek

Blog Karácsony 2015

Idén én is részt vettem a Fiatalos blog írójának Ilussnak a Blog Karácsonyi ajándékozós eseményében.  Már tavaly megtetszett a kezdeményezés, de akkor későn vettem észre. De idén szemfüles voltam és jelentkeztem.

A sorsolás szerencsés volt két okból is, az egyik, hogy nekem Kriszti a Forumshopsblog írója küldött meglepetést én pedig Bettinek a felhők fölött örökké kék az ég írójának adhattam ajándékot. Bettit pedig régóta követem, úgyhogy nem volt nehéz ajándékot választani neki :) Kriszti blogját eddig nem ismertem, úgyhogy nagy várakozással vártam tőle a csomagot, amit meg is kaptam szépen akkurátusan becsomagolva. 


Alig bírtam magammal, gyorsan neki is álltam kibontani és meg kell mondjam egyáltalán nem csalódtam, Kriszti ezúton is nagyon köszönöm a klassz kis csomagot.
Lássuk mik voltak benne:

1. Essence pirosító barack árnyalat, tudjátok, hogy nem vagyok egy nagy sminkmágus, de a pirosítókat imádom és ez az árnyalat telitalálat. :)


2. A Labello a kedvenc ajakápolóm, egyszerűen még nem találtam jobbat és egy mindig van itthon és a táskámban van, ezt az enyhén színezett változatot meg különösen szeretem.


 3. Karácsonyi hangulatot varázsló teamécsesek. Nagyon finom illatuk van, felügyelet mellett ezeket is használom :) Szuper hangulatot tud teremteni.


4.  Erről a szappanról muszáj egy kicsit bővebben írnom, főleg azért mert háziszappan és Kriszti készítette. Az összes termék közül talán ennek örültem a legjobban, mert szerintem egy olyan dolgot adni a másiknak amit saját magunk készítettünk annál szebb nincs. Sajnos én rettentő béna vagyok, úgyhogy bocsi Betti az én csomagomban nem volt ilyen. :( A másik, hogy imádom a kamillás dolgokat, szerintem nagyon hatékony bőrápoló, úgyhogy köszönöm szépen mégegyszer:)


5. És persze a pocakomra is gondolt, jaj imádom a kókuszos dolgokat. És bevallom őszintén egy szaloncukrot fényképezés előtt megettem :)



6.-7. A végére hagytam két olyan dolgot amiknek bár örültem sajnos nem én leszek a végfelhasználó. Az egyik a teaválogatás, sajnos Kriszti nem tudhatta, hogy kifejezetten utálom a teát, anyukám mindig azt mondja, hogy biztos gyerekként túl sokat ittam belőle. Nem tudom, de tény, hogy az illatától rosszul vagyok. :( De a család többi tagja szereti, úgyhogy nem lesz gond az elfogyasztással.
A másik dolog a két fürdősó, hjaj ennek praktikus okai vannak, nemes egyszerűséggel nincs hol elhasználnom, mert nincs kádam, csak zuhanyzóm. :( Mindig epekedve nézem, hogy a többiek a fürdőbombákról, meg fürdősókról áradoznak.   


Összességében én nagyon örültem, hogy úgy döntöttem részt veszek az eseményen. Szerintem ajándékozni öröm. Úgyhogy mindenkinek

Békés és Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek






4 megjegyzés:

  1. Az ilyen háziszappanok nagyon tudnak "ütni", nagyon szeretem őket használni, a legjobbat kaptad szerintem! :) A kókuszos boci abszolút Best :D Jó kis csomag lett ez! :D Köszönöm, hogy részt vettél! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm, hogy részt vehettem :) és nagyon sajnálom, hogy neked negatív élmény lett részben :(

      Törlés
  2. Örülök, hogy tetszett a csomag, és ne haragudj, hogy olyan is került bele, amit nem igazán tudsz használni. A fürdősókat esetleg lábáztatáshoz is felhasználhatod. :)
    Remélem a szappant szeretni fogod. :)
    Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen igazad van :) Eszembe se jutott, de így legalább sokáig elég lesz és a jó illatát is élvezhetem. Köszi a csomagot és a tippet :)Neked is BÚÉK!

      Törlés