2014. november 14., péntek

A legelső MEMEBOX - Memebox X CutiePieMarzia 2 Unboxing

Nos egy korábbi bejegyzésben már írtam nektek, hogy rendeltem Memeboxot, viszont azt csak november 26.-án kezdik el kiküldeni én meg nem bírtam addig várni. Úgyhogy körbenéztem az oldalon, hátha találok valamit ami tetszik. Nos sikerült :) Annak aki nem ismerné a Memeboxot elmondom, hogy ez egy koreai szépségdoboz, hasonló mint itthon nálunk a Pixibox, de itt 4-8 teljes kiszerelésű termék van a dobozkában. A másik előnye, hogy a koreai kozmetikumok nagyon-nagyon jók, mind összetevőit tekintve, mind pedig az ár-érték arányt. Szóval érdemes körülnézni a Memebox oldalán ITT. 

A választásom egy co-branded dobozra esett, név szerint erre Memebox X CutiePieMarzia 2. Nos a meglepetés faktor itt most kimaradt, mert tudtam mi van a dobozban, hiszen ezt a dobozt, már október 23. óta folyamatosan postázzák. A doboz ára 23$ volt, de szereztem egy 5$-os diszkont kódot (ezt: MBJLDY) erre jött a 6,99$ postaköltség, viszont ingyenesen expressz kiküldésre lehetett váltani, ami egyébként 18.99$ lenne, így még inkább spóroltam. A dobozkáért összesen 24.99-et fizettem, összértéke pedig: 92$

A doboz egyébként nagyon-nagyon gyorsan 2 nap alatt ideért, úgyhogy tegnap már örömködtem ezerrel. De kezdődjék a cukifaktor, mert tényleg cuki dolgok voltak a dobozban. IME:


1. Tonymoly Red Appletox Honey Cream 80 ml - (12$)

Ez egy almás-mézes krém, mint tudjátok hasonló krémem már van Baviphat almás kréme, már írtam róla a blogon. Ez azonban egy nappali hidratáló krém, mely természetes almakivonatot, mézet és propoliszt is tartalmaz. Elvileg javítja a bőr rugalmasságát, növeli a nedvességtartalmát és nagyon hasznos a bőrhibákra. Nos az állagát tekintve egy zselé szerű krém isteni savanyú alma illattal. Nagyon kíváncsi vagyok rá, milyen hatása lesz. Természetesen, mint minden koreai nagy kiszerelésű krémhez ehhez is tartozik egy kiskanál amivel bele lehet nyúlni a krémbe.




2. Cheek Room Lip Balm Cover 05 Cherry Clover 12g - (12$)


A koreaiaknak tanítani kéne szerintem a cuki/nőcis csomagolásokat. Ez egyébként egy ajakbalzsam az ígérete szerint nem csak hidratálja a száraz és kicserepesedett ajkakat, hanem "fel is tölti" őket. Olíva olaj, shea vaj és jojoba olaj tartalma pedig táplálja és védi az ajkakat. Nos ez a cuki lóherés ajakbalzsam egy átlátszó gél szerű cucc, enyhe rózsaszín színnel és isteni cseresznyés illattal. Kipróbáltam, tényleg hidratál ráadásul nagyon tartós és szép fényt ad a szájnak. Valamint tényleg feltölti és kihangsúlyozza azokat. Úgyhogy nálam szerelem első krémezésre :)


3. Shara Shara Petit Friend Matte Lip Crayon 3g - (11$)

 Nos ez egy "száj kréta" azt írják, hogy tegyünk először BB krémet a szájra és utána ezzel a krétával rúzsozzuk ki a szánkat így nagyon tartós lesz a végeredmény. Nem tudok róla nyilatkozni, mert csak egy swatchot csináltam nektek, ugyanis neon orange színben kaptam. Valljuk be keveseknek áll jól :) Nekem biztos nem.


4. Shara Shara Triple Shine Color Shadow 2g - (15$)

Ismét egy cuki csomagolás, ami egy három részes szemhéjpúdert rejt, nekem a lilás árnyalat jutott, a leírás alapján hosszan tartó selymes kinézetet ad és a három tónusnak köszönhetően szépen lehet árnyékolni vele. Nekem határozottan tetszik, biztos ki fogom próbálni.

5. TheYeon Jeju Hallabong Energy Mild All-in-one Serum 100 ml - (20$)

Nagy reményeket fektetek ebbe a szérumba, többek között ezért is rendeltem meg a dobozt. Ez egy Dél-Koreában honos narancs, egészen pontosan Jeju szigetén őshonos. A leírások szerint egyike a világ legédesebb narancsainak. Egyes bloggerek azt mondják róla, hogy olyan ez a szerum, mint egy gyümölcspakolás az arcnak. Azért is mondhatják ezt, mert a C-Vitaminban nagyon dús hallabong mellett kiwit, brokkolit és aloe vera-t is tartalmaz a szérum. Feltölti, lágyítja és védi a bőrt. Tegnap este kipróbáltam, érdekes, hogy grapefruit illata van és finom zselés állaga. Egy vékony filmszerű réteget hagy a bőrön, de egyáltalán nem kellemetlen, viszont nem éreztem a szükségét, hogy utána hidratálót használjak. A leírás szerint reggel és este is használható, akár smink alá is. 

6. Revecen Face Control Foundation #002 Violet 17g - (22$)

Ez egy nagyon érdekes termék.  Ez egy lila alapozó. Elsősorban sárgás arcbőrhöz ajánlják, mert nagyon jól ellensúlyozza a sárgás színt így üdébb és egészségesebb összképet kaphatunk. Ezenkívül még olyan anyagokat is tartalmazz amik jó hatással vannak az arcbőrre, úgy mint zöld tea kivonat valamint magnólia kivonat. Nos a teljes arcomra biztos nem fogom használni, mert nem ilyen tónusú az arcom. De ma reggel kipróbáltam a fekete karikák eltüntetésere BB krém alá és nagyon jól bevált, úgyhogy én valószínűleg korrektornak fogom használni. Egyébként krémes, jól kenhető az állaga.

Kicsit hosszúra nyúlt a post, mindenesetre szerintem nagyon jó ki dobozka és a narancsos ceruza kivételével mindent tudok is használni. Látogassatok el a Memebox oldalára és válasszatok magatoknak dobozt, én már alig várom a következőt. Szívesen veszem a tapasztalataitokat a témában :)





4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó kis doboz és a beszámolód is szuper volt, öröm volt olvasni. :) Köszönöm, hogy megosztottad velem. A doboza pedig nagyon cuki. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi, örülök neki, hogy tetszett és köszönöm, hogy megismertettél a dobozkával :)

    VálaszTörlés
  3. Szuper jó ez a dobozka :) Már bánom, hogy nem rendeltem meg. :(
    Azért örülnék, ha majd mesélnél főleg a krém hatásáról, mert nagyon kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen fogok róla írni, az ajakbalzsam egyszerűen szenzációs, de a krémek se rosszak. Igyekszem majd írni róla. :)

      Törlés