2014. december 26., péntek

Elfogyott, újravenném?

Sok blogon találkoztam már ezzel a post formával, mivel tetszett ezért néhanapján én is írok majd ilyet. Lássuk mik fogytak el mostanában?


1. Schwarzkopf essence ultime crystal shine sampon
A DM kedvencek dobozomban volt ez a sampon. Mivel a samponokkal elég hadilábon állok, mivel nagyon zsírosodik a hajam, másrészt meg korpásodásra hajlamos, ezért félve próbáltam ki. Azt kell mondjam egész jó kis sampon, nem viszket tőle a fejem és érezhetően dúsítja a hajat. Kevés is elég belőle nagyon jól habzik. Összeségében 5/3 az értékelése nálam, de igen azt hiszem újravenném.

2.  Baba tusfürdő családi méret shea vajjal és naracsfavirággal. 
A tusfürdőkben nem vagyok márka hű, szeretek próbálkozni. Szinte mindig családi méretet veszek és figyelek az összetevőkre, mert a lányom is azt használja amit én. Úgyhogy nehéz a választás. Ennek a tusfürdőnek nagyon jó illata van, krémes és jól habzik, úgyhogy 5/4. Talán a hidratálás az egyedüli ami hiányzik belőle. És igen, ha legközelebb ilyen illatra vágyom biztosan újra fogom venni.

3. Vichy Dercos zsíros korpás hajra való sampon
Ez a sampon az első olyan samponom, ami a korpásodást kordában tudja tartani. A krémmánián olvastam, hogy megváltoztatták az összetevőit, úgyhogy remélem ezentúl is jó lesz majd. Mindenesetre, egy kúra után teljesen helyrehozza a fejemet és utána már csak kéthetente egyszer mosok vele hajat így szinten tudom tartani. Az ára elég húzós mert kb. 3800 Ft, de nekem abszolút megéri. 5/5 Teljesen biztos, hogy újra fogom venni.

4. La Roche-Posay micellás víz 
A pixiboxomban volt benne ez a kis minta. Nagyon szerettem egyáltalán nem volt illata, nagyon jól tisztított a sminket is pikk-pakk eltávolította és egyáltalán nem éreztem a bőrömet száraznak a használata után. Nos a teljes kiszerelés 3200 Ft ami 200 ml. Valahogy nem szívesen adok ennyi pénzt egy micellás vízért. De egyébként az értékelése 5/5 És újravenném, de drágállom, úgyhogy szerintem nem fogom.

5. Dove izzadásgátló krém dezodor, gránátalma és citromfű
A DM kedvencek dobozomban rejtőzött ő is. Nem szerettem, sőt egyenesen utáltam, de hősiesen elhasználtam, leginkább itthon. Több fronton vérzett, egyrészt szerintem nincs jó illata, nem tudom mihez hasonlítani, de én nem szeretem. Másrészt használat során sem az igazi, ragadós és nem is gátolja az izzadást. Úgyhogy 5/1, és nem venném újból, semmi pénzért.

6. L'oreal sublime soft micellás víz
Ez is DM Kedvencek dobozkámban rejtőzött. Nem szerettem, nagyon nem elvileg a micellás vizeknek nincs illata, nos ennek van és engem kicsit az állott penészes illatra emlékeztet. A tisztításával egyébként nincs bajom, szépen eltávolít mindent, csak az illatával nem vagyok kibékülve, de lehet, hogy csak én vagyok ilyen érzékeny. :) 5/3 és nem szeretném újravenni, semmiképpen, inkább áttérek a Garnier-ra, remélem az beválik majd.

2 megjegyzés:

  1. Nekem sem vált be a L'oreal micellás víz, most is sajnos az volt a DM dobozban csak gél állagú, szóval baromi kíváncsi leszek rá, hogy van-e a kettő között különbség.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi vagyok a gél állag mennyivel tud többet, nem is igazán tudom elképzelni milyen lehet. Majd írj róla mindenképpen.

      Törlés