2014. december 9., kedd

Memebox - Luckybox 11 - Unboxing

Nos, mikulás napjára (úgy látszik jó voltam) kaptam egy kis meglepetést. Megérkezett a várva várt memeboxom, név szerint Super Luckybox 11. De még mielőtt belekezdenék a szuper kis csomagocska rejtelmeiben le kell írnom, hogy a Memebox oldalon jelenleg nincsenek új dobozok, eddig nem volt kommunikáció ezzel kapcsolatban ezért mindenki értetlenkedett a facebook oldalukon, de tegnap kiírták, hogy még ebben a hónapban lesznek új dobozok és készülnek a 2015-re is meglepetésekkel.

Ime a dobozka:





 Összesen 6 majdnem teljes kiszerelésű terméket tartalmazz, azért csak majdnem, mert az ampulla ami benne van az csak minta a teljes kiszerelése 12 ampulla lenne. De azt hiszem ettől el tudok tekinteni. Egyébként azt szeretem leginkább a koreai kozmetikumokban, hogy baromi nagy kiszerelésekkel dolgoznak. Mi itthon megszoktuk a 25, max 50g tartalmú krémeket vagy a max. 100 ml-es sampon, tusfürdő, hajápoló stb. Na náluk ez minimum a duplája egy-egy kiszerelés nagyon sokáig elég és ez ár-érték arányban nagyon gazdaságos tud lenni. 

A tájékoztató lapocskát elrontották, mert egy másik termék volt rajta, de e-mailben nagy bocsánatkérések közepette elküldték a jót. Ime a termékek:


1. Too Cool For School - Mcgirly Good Morning Rice Wash       Set 2g X 10ea (6$)

Ez  a termék egy reggeli arclemosó, megjegyezném, hogy nem tudom ki az a mazochista, aki reggel nekiáll kikutyulgatni. :) De lehet, hogy csak én vagyok túl viharvert reggelente.  De térjünk vissza a termékre, a leírás szerint a erjesztett rizs korpa, zabpehely, fekete fa gomba , és Portulaca kivonatot tartalmaz. Ezek az összetevők, gazdagon táplálják és aminosavakkal látják el a reggeli megereszkedett és hidratálatlan bőrt. Mindösszesen 10 mp elég ennek az arclemosónak, hogy feltöltse, formálja és világosítsa az arcbőrt. 600 ml vízben fel kell oldani a tasakban rejlő port és az arcápolás utolsó fázisaként egyenletesen eloszlatni a bőrön és aztán lemosni.



2. Mise En Scene Perfect Repair Treatment Pack 180ml        (16$)

A leírásból annyi derül ki, hogy használjuk hetente nagyon jót tesz a száraz, elvékonyodott hajvégeknek. Hmmm, király és? Mitől több ez mint a többi balzsam, pakolás. Kicsit utánanyomoztam.                                                                                                                                                                                           Ez egy 7 olajat tartalmazó hajápoló pakolás, olyan olajakat, mint: Argan, Kamélia, Marula, Oliva, Jojoba, Kókusz és sárgabarack. Az argán olajat én is szoktam a hajamra használni és nagyon szeretem, ezek közül a marula olaj volt számomra ismeretlen, ez egy afrikai fa fajta, maga az olaj gazdag C vitaminban, E vitaminban, erős antioxidáns hatású. Olajsavat, linolénsavat, palmitinsavat és stearinsavat tartalmaz. Haj esetében a száraz, sérült haj állapotán javít.       Engem ezek az összetevők meggyőztek, egyébként nagyon finom sárgabarack illata van és mint tudjátok imádom a gyümölcsös kencéket :)dhfsdhfk
3. Dr. G Gowoonsesang Bling Bling BB Cream SPF 35 PA++         45ml (24$)

Nos ez egy BB krém, ami azt igéri a leírás szerint, hogy egy vékony selymes réteget képez a bőrön, mely nem sötétedik és folyik szét a nap előrehaladtával. Hialuronsav és rózsa kivonata hidratálja és megfiatalítja a száraz bőrt, zsálya levél kivonata pedig kontrollálja a faggyú kiválasztást így száraz és vegyes bőrtípusra egyaránt használható. Emellett segít megtartani a bőr selymességét. A legfőbb összetevői: Sage Extract, Bisabolo, Panthenol, rózsavíz, citromfű Víz

Szerintem vele jó barátságban leszünk, jelenleg is koreai BB krémet használok és imádom, ezt is kipróbáltam valamivel világosabb mint a mostani, viszont nagyon szépen fed és tényleg szép bababőrt csinál, úgyhogy alkalmakra szerintem ő lesz a nyerő. 


4. Soy BIO+ Fermented Lumpoule 2*5ml

Erre a termékre nagyon kíváncsi vagyok, ugyanis a külföldi bloggerek ódákat zengenek róla, hogy ilyen meg olyan jó. Erjesztett szójabab csírából készül és állítólag nagyon jó a ráncok ellen valamint ragyogóbbá teszi az arcbőrt. A teljes kiszerelés 14 ampullából áll és 171$-ba kerül, a luckyboxban 2 ampulla volt. Aki az összetevőiről olvasna kicsit, az itt megteheti. 



5.TheYeon Jeju Hallabong Energy Mild All-in-one Serum 100 ml - (20$)
6.Revecen Face Control Foundation #002 Violet 17g - (22$)

Erről a két termékről nem írok külön, mert "sajnos" az előző memeboxomban mindkettő benne volt. Bővebben itt olvashattok róluk.


Mi a véleményem a dobozról? Alapvetően tetszik, mondjuk a két utolsó termék helyett nem bántam volna valami mást, de az alapozót elajándékoztam a szérum meg lehet, hogy fel fog tűnni nyereményjátékban :) Még idén jön egy Black Friday-es dobozkám. :)

Nektek mi a véleményetek róla?




9 megjegyzés:

  1. Szia !

    Nagyon tetszik a dobozkád ! :) Látom van még egy szérumod, na ezt elcsereberélhetnénk, ha netán nálam lesz olyan mai Neked tetszene :) ;) Szívesen kipróbálnám :)

    De összességében mind baromi jó lehet. A BB-vel fogsz még tesztet csinálni ? Annyira jónak tűnik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Benne vagyok :) Igen fogok, már van jó pár termék amiről készülnek tesztek ez is benne van a sorban, szerintem a másik BB krémemmel egy posztba kerül majd. :)

      Törlés
    2. Képzeld, ma megrendeltem ezt a dobozt :) Húúúú, annyira tetszik a tartalma, hogy nem tudtam kihagyni :D

      Törlés
    3. Na kíváncsi vagyok, hogy jön be neked. :) Várom már mikor jön meg a dobozkám, meg a Tied is, kíváncsi vagyok nagyon.

      Törlés
  2. Egyre jobban tetszenek a Memeboxok :) Ez a dobozka is nagyszerűen lett összeállítva, nagyon megérik az árukat :) Én még várok, egy olyan dobozra, amben naúr termékek lesznek összegyűjtve, bár ahogy nzegettem az oldalukon a termékeket, nagyon jók az összetevőik :) Csak Paypal kártyával lehet fizetni a memeshop-ban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a koreai termékeknek baromi jók az összetevői nem irritálnak és tényleg hatékonyan táplálják a bőrt. Remélem lesz majd neked való dobozka is. Nekem még jön idén kettő, meglátjuk milyenek lesznek. Elvileg sima bankkártyával is lehet fizetni, ha jól tudom, de a paypal egyszerűbb és biztonságosabb szerintem.

      Törlés
    2. Majd a màsik két dobozról is lesz bejegyzés? :D tudom hogy a pay pal biztonsàgosabb, de sajnos nincs Pay Pal kàrtyàm :/

      Törlés
    3. Persze, a Paypalhoz nem kell kártya, sima regisztráció az egész és szükség szerint feltöltheted sima átutalással.

      Törlés
    4. Huh ezt nem is tudtam :O nekem azt mondtàk a bankban, hogy az èn kàrtyàmhoz nem lehet paypalt csatolni :( de ha lehet igy is feltölteni, akkor lehet, hogy regisztràlok :D köszönöm szépen ^-^ reményt adtàl, hogy megismerhessem a koreai kozmetikumokat :D

      Törlés