2015. június 10., szerda

Pixibox 2015 június


Újra Pixibox, mivel idén előfizettem ezért nyugodtan hátradőlhettem a rendelési időszakban. :) Az utóbbi időben nem voltam oda a dobozkákért, de ez a mostani egyszerűen fantasztikus. Szuper termékek kerültek bele, úgyhogy vágjunk is bele.


Kezdjük a két teljes kiszerelésű termékkel, az egyik a Uriage Bariésun SPF30/UVA ultra - fényvédő krém 50 ml. Nos szerettem volna egy fényvédős krémet, úgyhogy kifejezetten örültem neki. Különösen tetszik, hogy termálvíz alapú és vízálló, úgyhogy kíváncsi leszek. 
A másik teljes kiszerelésű termék egy Revlon hajlakk. Ennek annyira nem örültem, mert nem használok hajlakkot, de a többi termék kárpótolt, ezt meg elajándékozom. :)


L'oreal professionel mythic oil szépségszérum, ez egy mindenféle olajat tartalmazó hajolaj, mely táplálja és puhítja a hajat. Szuper kis termék, már rég szerettem volna egy ilyen típusú olajat. 


Az új márka két termékkel képviseltette magát Pure Fiji testápoló vaj és egy kókuszos-cukros bőrradír. Mind a kettőre nagyon kíváncsi vagyok,hiszen csupa természetes anyagot tartalmaznak. Szerintem simán megállná a helyét a pure by pixiboxban. 


Uriage tusfürdő - utazó méretű termék. Szintén termálvíz alapú hidratáló tusfürdő. Szuper termék nyaraláshoz kiváló útitárs lesz. 


Ès a három picike termékminta, l'occitane shea vajas kézkrém, ez is tök jó lesz a kistatyóba nyaraláskor, Eucerin 3in1 micellás lemosó, szuper jól kipróbálom majd. Bvlgari női parfüm, sajnos nem az èn illatom ès a piximagazinból kiesett egy hydracare serum - na erre nagyon kíváncsi leszek hyaluron és collagen, na meg antiageing hatás ide vele. :)


Összességében ez egy csúcs szuper dobozka lett tele olyan termékekkel, amelyek a nyaraláshoz elengedhetetlenek és ráadásul abszolút táska kompatibilis méretben. 

Ti megkaptátok már? Hogy tetszett?






2 megjegyzés:

  1. Nekem ez az elso Pixiboxom. Kicsit csalodott vagyok es pont a teljes kiszerelesu termekekkel! Az Uriage fenyvedos arckrem napsutotte borre van, mig az en arcom hofeher. Es miert pont hajlakk? En koromlakkot raktam volna inkabb a csomagba pl. Es a L' Occatine se eroltette meg magat, bar kedvencem ez a kezkrem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértelek, az igazság az, hogy nekem se a kedvencem ez a fajta doboz, de idén előfizettem én jobban szeretem a Pixibag-et, mert abban csak teljes kiszerelésű termékek vannak, bár az is igaz az drogériás. A Pixibox inkább a termékek kipróbálására szolgál, bár szerény véleményem szerint sokan nem fogják megvenni a méregdrága termékeket, de legalább a kipróbálás élménye megmarad :) Mondjuk a hajlakkal én se tudok mit kezdeni, mert egyáltalán nem használok. :)

      Törlés